yrkesutbildning

Entreprenör Egen företagare

ENTREPRENÖR

Certifierad Entreprenör är utbildningen för dig som svarar ja på frågan; Är det dags för dig att bli en framgångsrik företagare?

Entreprenörutbildningen som består av 4 kursmoduler med Starta Företag

(2 moduler) och Driva Företag (2 moduler) ger dig de kunskaper du kommer att behöva för att starta och driva ett eget företag.


FÖRETAGSEKONOM

Certifierad Företagsekonom. Utbildningen kommer att ge dig en helhetssyn inom det företagsekonomiska området. En bred utbildning inom ekonomi, marknadsföring, försäljning, juridik och företagande. Utbildningen omfattar 10 delkurser/moduler.


Företagsekonom
Ekonomiassistent

EKONOMIASSISTENT

Certifierad Ekonomiassistent är utbildningen för dig som vill arbeta med den löpande redovisningen och löneadministrationen i ett företag. Utbildningen ger dig en bra förståelse för företagets ekonomi. En bred utbildning med många ämnen som framgår av kursplanen.


MARKNADSEKONOM

Utbildningen till Certifierad Marknadsekonom är en bred yrkesutbildning som behandlar både operativt och strategiskt arbete med marknadsföring. Du lär dig att analysera, motivera och fatta kvalificerade beslut. Du lär dig att ta fram marknadsplaner som ger företaget de bästa förutsättningar till att nå bra resultat på en konkurrensutsatt marknad.


Marknadsekonom
Affärsjuridik

privat- och AFFÄRSJURIDIK

Vill du ha en bred utbildning inom juridik ger våra 9 kurser dig en mycket god inblick i både den privatjuridiska och affärsjuridiska världen. Du kan även läsa de enstaka kurser som intresserar dig.


INREDNINGSARKITEKT

Certifierad Inredningsarkitekt är mer en livsstil än ett jobb.

Vill du arbeta med inredningsuppdrag och skapa funktionella och estetiskt tilltalande miljöer så har vi yrkesutbildningen för dig.

Du läser till Certifierad Inredningsarkitekt genom de tre kursmodulerna Inredningsarkitekt 1-3. Efter godkänt examensarbete erhåller du ett certifikat som Inredningsarkitekt.

Vi följer internationella branschorganisationers krav för att utfärda certifikat.


Inredningsarkitekt
Produktdesigner Formgivare

PRODUKTDESIGNER

Som Certifierad Produktdesigner kan du utveckla en redan befintlig produkt eller formge en helt ny produkt för marknaden. Du kan efter examen förutom själva designprocessen även marknadsföring, ekonomi, driva företag och andra ämnen som syftar till att från din idé skapa en framgångsrik produkt.


SOMMELIER

Utbildningen till Certifierad Sommelier är för dig som vill bli expert i vinkunskap. Du kommer också att få lära dig om vin och mat i kombination och att arbeta professionellt med drycker. Utbildningen tar även upp t ex öl, sprit, te och kaffe. Du lär dig kundbemötande, säljteknik, ledarskap och ekonomi. Ansvarsområden för en Sommelier t.ex. inom restaurang är att ha kontroll över dryckeshanteringen, inköp, lagring, vinlistan samt gästens slutliga totalupplevelse vid bordet.


Sommelier
Make-up artist

MAKE-UP ARTIST

Makeupartistutbildning för dig som vill arbeta med makeup inom mode, film, events etc. Efter utbildningen kan du lägga en professionell makeup. Utbildningen tar även upp grundläggande hårstyling, manikyr och pedikyr.


projektledare

Behovet av Certifierade Projektledare är mycket stort inom i stort sett alla branscher, företag och avdelningar. I vissa branscher är hela verksamheten uppbyggd för att drivas i projektform. Detta ger dig som genomför den här utbildningen enormt många valmöjligheter på arbetsmarknaden. Den här utbildningen passar för alla som har projektledaransvar idag eller önskar att ha det i framtiden.


Kommunikatör

psykologi

Kursen Psykologi består av två kursmoduler. Här tas upp olika perspektiv inom psykologin. Psykologi 1 tar upp hur utveckling sker och det ger en förklaring till varför vi tänker, känner och agerar som vi gör. Vi individer påverkar varandra och påverkas av andra i vårt beteende.


författare

Har du planer på att skriva en bok?

Då kan denna kurs hjälpa dig att komma igång och vidare under resan. Utbildningen är för dig som är nybörjare och vi bygger upp kursen steg för steg. Du har intresse av att skriva en roman, faktabok, novell, deckare eller annat. Utbildningen tar också upp ekonomi, marknadsföring och publicering av din bok.


REDOVISNINGSEKONOM

Certifierad Redovisningsekonom är en utbildning som ger dig en god förståelse för företagets ekonomi och juridik. Utbildningen består av fyra kursmoduler där de två första ger dig kunskap om företagets redovisning med manuell och digital bokföring, ekonomirapporter, bokslut och lönehantering mm. Därefter ekonomistyrning där du lär dig att analysera företagets resultat och modeller för företagsutveckling samt den avslutande kursmodulen med Affärsjuridik.


beteendeterapeut

Utbildningen till Certifierad Beteendeterapeut består av fyra kursmoduler som ger dig de kunskaper du kommer att behöva för att jobba med ett mänskligt växande arbete.


Målet med utbildningen är att du ska bli en kompetent, trygg och insiktsfull beteendeterapeut. Förutsättningen för det, är god självkännedom och därför lägger vi stort fokus på din egen utveckling.


kostrådgivare

Utbildningen till Certifierad Kostrådgivare består av sex kursmoduler.

Brinner du för hälsa och välmående och drömmer om att göra karriär som kostrådgivare? Utbildningen ger dig utöver Cert. kostrådgivare en certifierad yrkestitel som livsstilcoach och certifierad sockerdetox coach.


Utbildningen behandlar alla ämnen du behöver för att vara en yrkesverksam kostrådgivare, och genom de extra två certifieringarna har du en möjlighet att vara den som ligger på absolut topplistan på marknaden av kostrådgivare.


sportmodedesigner

Älskar du träning och sport och vill arbeta med dessa produkter genom att själv designa och sätta de nya trenderna? kanske har du en genuin idé som du saknar på dina egna träningskläder som du ser att marknaden har behov av?


Yrkesutbildningen ger dig grunderna inom sportdesign. Den ger dig också grunderna till att designa sportaccessoarer.


SOCIAL MEDIA MANAGER

Vill du bli bäst på sociala medier och ansvara för en viktig kommunikationskanal för ditt företag?


Sociala medier är en viktig marknadsföringskanal för företag och kommer att bli allt viktigare i framtiden. Sociala medier är en av flera kommunikationskanaler ett företag har för att nå ut i en konkurrensutsatt marknad.


marknadsassistent

En marknadsassistent måste vara noggrann, kreativ och tycka om att kommunicera både internt och externt.


Som marknadsassistent får du sköta den administrativa hanteringen kring olika marknadsföringsprojekt och producera marknadsföringsmaterial ofta i samspel med andra företag t ex reklambyråer.


personlig tränare - pt

Som PT behöver du vara variationsrik och kunna ge dina klienter kunskap och råd där klienten befinner sig i sin utveckling just nu. Det betyder att du behöver en bred utbildning för att börja bygga din karriär som PT.


Du som PT brinner för att hjälpa de olika målgrupperna och de gem dem specifika träningsformer. I utbildningen får du också alla verktyg för att utveckla ditt personliga entreprenörskap och sälja hälsa till såväl företag som till privatpersoner.


feng shui konsult

Feng Shui har funnits i över 3000 år och är en gammal Österländsk lära.

Den grundläggande tanken är att vi påverkas av allt runtomkring oss – färger, former, material, möblering och energifält.


Genom Feng Shui kan vi få hjälp att förstå hur vi påverkas av vårt hem, vår arbetsplats, men också av naturen och de närliggande omgivningarna.


Efter examen har du goda möjligheter till jobb som egen företagare. Genomgången utbildning med godkända övningar, inlämningsuppgifter och prov ger dig titeln Certifierad Feng Shui konsult.


KOMMUNIKATÖR

Utbildningen till Certifierad kommunikatör kommer att ge dig grunderna i kommunikation samt göra dig vass på att skapa olika kommunikationsplaner och strategier för att bedriva ett kommunikativt arbete.


Under utbildningen får du ett helhetsperspektiv på vad det innebär att kommunicera och lägga upp kommunikationsstrategier.FYStränare 0ch COACH

Är du en given ledare, coach och brinner för träning? Vill du arbeta professionellt som Certifierad Fystränare och coach? Då har du hittat rätt!


Denna utbildning ger dig möjligheterna att arbeta som tränare och coacha, allt från motionärer till elitidrottare.
friskvårds- och hälsopedagog

Brinner du för hälsa och friskvård samt har ambitioner att påverka samhället med kost och förebyggande friskvård! Då har du hittat rätt utbildning.


Den kommer ge dig ditt drömyrke som Friskvårds- och Hälsopedagog.

Ett attraktivt arbete där du jobbar proaktivt med hälsofrågor i företag, kommun, skolor och i privata sektorn.business manager

Är du på väg att få en roll inom företagsledning eller har redan en befattningsfunktion inom företaget? Känner du dig osäker inför nya steget eller saknar erfarenhet och kunskaper?


Business Management är en utbildning för att hjälpa dig att utveckla dina kunskaper och självförtroende att möta affärslivet och ger dig helhetsperspektiv på företagets verksamhet.copywriter

Älskar du att skriva? Är du familjens fena när det kommer till julklappsrim? Eller vill du lära dig att bli en stjärna på att skriva?


Att jobba som Copywriter innehåller många ädla delar inom författarkonsten. Och det blir aldrig tråkigt.


I den här kompletta utbildningen kommer du att lära dig alla steg i processen för att ta fram de bästa rubrikerna eller annonstexterna, utifrån den produkt du ska beskriva och kunderna du ska övertyga.


art director

Under utbildningen varvas teori med praktik. Varje kursmodul inleds med en genomgång av grunderna i det aktuella kursmomentet.


Till varje kursmodul finns en inlämningsuppgift för att förankra den genomgångna teorin. Totalt har utbildningen fyra kursmoduler. Efter varje inlämningsuppgift får du en skriftlig och personlig feedback på det material du har lämnat in.


Du går igenom kursmodulerna i ditt eget tempo och arbetar med inlämningsuppgiften fram till nästa kursmodul. Vid återkopplingen ser du om du har förstått allt i den aktuella kursmodulen.

grafisk produktionsledare

Vill du operativt leda den grafiska processen? Brinner du för deadlines, budget och strategier – då är detta utbildningen för dig.


I utbildningen går vi igenom grunderna inom produktionsledning och de begrepp och roller som man möter i sin roll som koordinator eller produktionsledare. Utbildningen behandlar både teknik och form.


Utbildningen kommer att göra dig vass på att skapa olika kommunikationsplaner och strategier för att bedriva ett kommunikativt arbete. Under utbildningen får du ett helhetsperspektiv på vad det innebär att kommunicera och lägga upp kommunikationsstrategier.


grafisk designer

Har du en dröm om att få arbeta med grafisk design? Är färg och form det roligaste du vet? I utbildningen i grafisk design går vi igenom grunderna inom typografi, färg, bild och illustration samt hur dessa olika formelement bäst ska placeras i en layout för att visuellt tala effektivt till din tänkta målgrupp.


Under utbildningen varvas teori med praktik. Varje kurstillfälle inleds med en genomgång av grunderna i det aktuella kursmomentet. Till varje delkurs finns sedan en övning för att förankra den genomgångna teorin. Totalt har utbildningen fyra kursmoduler med tillhörande inlämningsuppgifter.

administratör

Brinner du för service? Är du strukturerad, noggrann och gillar att ha ordning?


Då är Administratör ett yrke för dig och vi har utbildningen som tar dig dit. Hos oss kan du läsa en yrkesutbildning utefter dina förutsättningar, en utbildning med rejäl bredd.


Administratörer finns i de flesta branscher och du kan arbeta såväl privat som offentligt. Dessutom är arbetsuppgifterna som sådana varierande.livsstils- och kost coach

Brinner du för kostfrågor och vill hjälpa människor att göra livsstilsförändringar. Då har du hittat rätt utbildning.


Ett attraktivt forum där du jobbar proaktivt med coaching av livsstilsfrågor i företag, kommun och i privata sektorn.


Att arbeta som Kost- och livsstilscoach innebär att kunna motivera människor som vill göra en livsstilsförändring.


företagssäljare

Certifierad Företagssäljare är utbildningen för dig som vill arbeta i roller såsom Säljare, Key Account Manager eller Customer Success Manager.


Utbildningen ger dig en bred bas och efter godkänt genomförande av utbildningen kan du börja arbeta inom företagsförsäljning.

Studietakten är valfri och varierar beroende på tidigare erfarenhet. Utbildningen omfattar ca 8 veckor på heltid och består av 11 kursmoduler.personalvetare

Utbildningen till Certifierad Personalvetare är en bred utbildning som behandlar alla olika aspekter av personalfrågor. De anställda inom ett företag utgör företagets viktigaste resurser, varav att rekrytera, utveckla och bibehålla dessa är avgörande för företagets framgång.


Efterfrågan efter Personalvetare har därför ökat de senaste åren och är numera en mycket attraktiv yrkesgrupp på arbetsmarknaden.


hr koordinator

Vill du jobba i en roll som direkt påverkar ett företags framgång?

Är du intresserad av att kunna supporta chefer och ledning i deras personalansvar? Trivs du med att jobba för Hälsa och Välmående i arbetslivet, med processer och utvecklingsfrågor?


Då passar denna utbildning, HR koordinator!


Du får lära dig grunderna för att arbeta med processerna inom personalområdet, hela HR året: Attrahera, Analysera, Rekrytera, Utveckla, Behålla och Avveckla.


säljledare

Hur bygger man en engagerad, energifylld och driven säljorganisation? Vilka faktorer är det som gör skillnad för att nå de uppsatta målen?

Vad innebär det att leda en säljorganisation och vilka krav ställs det på ledarskapet?


Vi ger dig verktygen och förutsättningarna för att bygga ditt ledarskap i

en säljorienterad miljö där medarbetarna är nyckeln till framgång och där olika avdelningar måste samarbeta. Det handlar om att göra

skillnader både internt och externt med kunden i fokus.


KEY ACCOUNT MANAGER

Key Account Manager är utbildningen för dig som vill utvecklas i ditt säljarbete och arbeta som Key Account Manager där du ansvarar för företagets nyckelkunder. Som Key Account Manager hanterar du både försäljning, utveckling av kunden och affären och säkerställer fortsatt lönsamhet för både kund och företag.


Utbildningen ger dig en bred bas och efter godkänt genomförande av utbildningen kan du börja arbeta inom Key Account Management.


FÖRSÄLJNINGSCHEF

Hur leder man en framgångsrik försäljningsorganisation? Hur stor del av framgången bygger på ett involverande och tydligt ledarskap i kombination med att se sina medarbetare som de viktigaste verktygen för att lyckas nå de uppsatta målen?


I din roll som Försäljningschef handlar det om att vara en ledare som behärskar ledarskapets alla utmaningar och möjligheter. Du ska i din roll förstå vikten av att bygga starka och hållbara relationer samt förtroende med både medarbetare och kunder.


lÖneadministratör

Är du intresserad av att ha en roll där du ger betydelsefull service och information kring lönefrågor, till alla anställda i en verksamhet? Tycker du om att arbeta med siffror och har gott sifferminne?


Lockas du av att kunna hantera hela löneprocessen i ett företag eller organisation? Att vara en resurs och viktig 'kugge' för verksamhetens ledning och personal?


Då passar denna kurs, Certifierad Löneadministratör med Bokföringskunskap!

CONTENT MARKETING MANAGER

Utbildning för dig med inriktning mot digital marknadsföring.

En yrkesutbildning inom content marketing.


Vi ger dig ett koncept och verktyg för marknadsföring i den digitala miljön.


Vi studerar social media marketing, Inbound marketing och avancerat SEO. Vi ger dig verktyg och kunskaper för den internationella ekonomin och marknaden.


RECEPTIONIST

Vill du bli den bästa receptionisten på marknaden?

Eller är du redan en men vill finjustera dina kunskaper?


I utbildningen till Certifierad Receptionist kommer vi att ge dig rätt verktyg för att stå ut bland andra på marknaden.


I dagens företagsvärld så behöver bemötandet och omhändertagandet av kunder vara snabbt och effektivt och framför allt ärligt. Det kallas kundmedvetenhet.


STRESSTERAPEUT

Vill du bidra till att fler personer lever glädjerika liv?


I den värld vi lever i idag går allting snabbare och snabbare. Det är en tid av effektiviseringar i arbetslivet och privatlivet som vi ständigt skall förhålla oss till och hantera.


Det är mängder av information vi utsätts för varje dag och förväntningar från samhälle, arbetsgivare och oss själva som gör att fler drabbas av ohanterliga stresspåslag och stressrelaterade sjukdomar.