yrkesutbildningar

Entreprenör Egen företagare

ENTREPRENÖR

Certifierad Entreprenör är utbildningen för dig som svarar ja på frågan; Är det dags för dig att bli en framgångsrik företagare?

Entreprenörutbildningen som består av 4 kursmoduler med Starta Företag

(2 moduler) och Driva Företag (2 moduler) ger dig de kunskaper du kommer att behöva för att starta och driva ett eget företag.


FÖRETAGSEKONOM

Certifierad Företagsekonom. Utbildningen kommer att ge dig en helhetssyn inom det företagsekonomiska området. En bred utbildning inom ekonomi, marknadsföring, försäljning, juridik och företagande. Utbildningen omfattar 10 delkurser/moduler.


Företagsekonom
Ekonomiassistent

EKONOMIASSISTENT

Certifierad Ekonomiassistent är utbildningen för dig som vill arbeta med den löpande redovisningen och löneadministrationen i ett företag. Utbildningen ger dig en bra förståelse för företagets ekonomi. En bred utbildning med många ämnen som framgår av kursplanen.


MARKNADSEKONOM

Utbildningen till Certifierad Marknadsekonom är en bred yrkesutbildning som behandlar både operativt och strategiskt arbete med marknadsföring. Du lär dig att analysera, motivera och fatta kvalificerade beslut. Du lär dig att ta fram marknadsplaner som ger företaget de bästa förutsättningar till att nå bra resultat på en konkurrensutsatt marknad.


Marknadsekonom
Affärsjuridik

privat- och AFFÄRSJURIDIK

Vill du ha en bred utbildning inom juridik ger våra 9 kurser dig en mycket god inblick i både den privatjuridiska och affärsjuridiska världen. Du kan även läsa de enstaka kurser som intresserar dig.


INREDNINGSARKITEKT

Certifierad Inredningsarkitekt är mer en livsstil än ett jobb.

Vill du arbeta med inredningsuppdrag och skapa funktionella och estetiskt tilltalande miljöer så har vi yrkesutbildningen för dig.

Du läser till Certifierad Inredningsarkitekt genom de tre kursmodulerna Inredningsarkitekt 1-3. Efter godkänt examensarbete erhåller du ett certifikat som Inredningsarkitekt.

Vi följer internationella branschorganisationers krav för att utfärda certifikat.


Inredningsarkitekt
Produktdesigner Formgivare

PRODUKTDESIGNER

Som Certifierad Produktdesigner kan du utveckla en redan befintlig produkt eller formge en helt ny produkt för marknaden. Du kan efter examen förutom själva designprocessen även marknadsföring, ekonomi, driva företag och andra ämnen som syftar till att från din idé skapa en framgångsrik produkt.


SOMMELIER

Utbildningen till Certifierad Sommelier är för dig som vill bli expert i vinkunskap. Du kommer också att få lära dig om vin och mat i kombination och att arbeta professionellt med drycker. Utbildningen tar även upp t ex öl, sprit, te och kaffe. Du lär dig kundbemötande, säljteknik, ledarskap och ekonomi. Ansvarsområden för en Sommelier t.ex. inom restaurang är att ha kontroll över dryckeshanteringen, inköp, lagring, vinlistan samt gästens slutliga totalupplevelse vid bordet.


Sommelier
Make-up artist

MAKE-UP ARTIST

Makeupartistutbildning för dig som vill arbeta med makeup inom mode, film, events etc. Efter utbildningen kan du lägga en professionell makeup. Utbildningen tar även upp grundläggande hårstyling, manikyr och pedikyr.


projektledare

Behovet av Certifierade Projektledare är mycket stort inom i stort sett alla branscher, företag och avdelningar. I vissa branscher är hela verksamheten uppbyggd för att drivas i projektform. Detta ger dig som genomför den här utbildningen enormt många valmöjligheter på arbetsmarknaden. Den här utbildningen passar för alla som har projektledaransvar idag eller önskar att ha det i framtiden.


Kommunikatör

psykologi

Kursen Psykologi består av två kursmoduler. Här tas upp olika perspektiv inom psykologin. Psykologi 1 tar upp hur utveckling sker och det ger en förklaring till varför vi tänker, känner och agerar som vi gör. Vi individer påverkar varandra och påverkas av andra i vårt beteende.


författare

Har du planer på att skriva en bok?

Då kan denna kurs hjälpa dig att komma igång och vidare under resan. Utbildningen är för dig som är nybörjare och vi bygger upp kursen steg för steg. Du har intresse av att skriva en roman, faktabok, novell, deckare eller annat. Utbildningen tar också upp ekonomi, marknadsföring och publicering av din bok.


REDOVISNINGSEKONOM

Certifierad Redovisningsekonom är en utbildning som ger dig en god förståelse för företagets ekonomi och juridik. Utbildningen består av fyra kursmoduler där de två första ger dig kunskap om företagets redovisning med manuell och digital bokföring, ekonomirapporter, bokslut och lönehantering mm. Därefter ekonomistyrning där du lär dig att analysera företagets resultat och modeller för företagsutveckling samt den avslutande kursmodulen med Affärsjuridik.


beteendeterapeut

Utbildningen till Certifierad Beteendeterapeut består av fyra kursmoduler som ger dig de kunskaper du kommer att behöva för att jobba med ett mänskligt växande arbete.


Målet med utbildningen är att du ska bli en kompetent, trygg och insiktsfull beteendeterapeut. Förutsättningen för det, är god självkännedom och därför lägger vi stort fokus på din egen utveckling.


kostrådgivare

Utbildningen till Certifierad Kostrådgivare består av sex kursmoduler.

Brinner du för hälsa och välmående och drömmer om att göra karriär som kostrådgivare? Utbildningen ger dig utöver Cert. kostrådgivare en certifierad yrkestitel som livsstilcoach och certifierad sockerdetox coach.


Utbildningen behandlar alla ämnen du behöver för att vara en yrkesverksam kostrådgivare, och genom de extra två certifieringarna har du en möjlighet att vara den som ligger på absolut topplistan på marknaden av kostrådgivare.


sportmodedesigner

Älskar du träning och sport och vill arbeta med dessa produkter genom att själv designa och sätta de nya trenderna? kanske har du en genuin idé som du saknar på dina egna träningskläder som du ser att marknaden har behov av?


Yrkesutbildningen ger dig grunderna inom sportdesign. Den ger dig också grunderna till att designa sportaccessoarer.


SOCIAL MEDIA MANAGER

Vill du bli bäst på sociala medier och ansvara för en viktig kommunikationskanal för ditt företag?


Sociala medier är en viktig marknadsföringskanal för företag och kommer att bli allt viktigare i framtiden. Sociala medier är en av flera kommunikationskanaler ett företag har för att nå ut i en konkurrensutsatt marknad.


marknadsassistent

En marknadsassistent måste vara noggrann, kreativ och tycka om att kommunicera både internt och externt.


Som marknadsassistent får du sköta den administrativa hanteringen kring olika marknadsföringsprojekt och producera marknadsföringsmaterial ofta i samspel med andra företag t ex reklambyråer.


personlig tränare - pt

Som PT behöver du vara variationsrik och kunna ge dina klienter kunskap och råd där klienten befinner sig i sin utveckling just nu. Det betyder att du behöver en bred utbildning för att börja bygga din karriär som PT.


Du som PT brinner för att hjälpa de olika målgrupperna och de gem dem specifika träningsformer. I utbildningen får du också alla verktyg för att utveckla ditt personliga entreprenörskap och sälja hälsa till såväl företag som till privatpersoner.


feng shui konsult

Feng Shui har funnits i över 3000 år och är en gammal Österländsk lära.

Den grundläggande tanken är att vi påverkas av allt runtomkring oss – färger, former, material, möblering och energifält.


Genom Feng Shui kan vi få hjälp att förstå hur vi påverkas av vårt hem, vår arbetsplats, men också av naturen och de närliggande omgivningarna.


Efter examen har du goda möjligheter till jobb som egen företagare. Genomgången utbildning med godkända övningar, inlämningsuppgifter och prov ger dig titeln Certifierad Feng Shui konsult.


KOMMUNIKATÖR

Utbildningen till Certifierad kommunikatör kommer att ge dig grunderna i kommunikation samt göra dig vass på att skapa olika kommunikationsplaner och strategier för att bedriva ett kommunikativt arbete.


Under utbildningen får du ett helhetsperspektiv på vad det innebär att kommunicera och lägga upp kommunikationsstrategier.